Бережемо природу – бережемо і Батьківщину свою!

Бережемо природу – бережемо і Батьківщину свою! Методичні рекомендації для проведення Дня Знань та Першого уроку у 2019/2020 навчальному році / укладачі: Ю.В.Міцай, С.М.Пляка. – Кропивницький: КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського», 2019. – 100 с.

У виданні представлено методичні рекомендації для проведення Дня знань та Першого уроку в 2019/2020 році, що передбачають організацію урочистої та творчо-розвивальної частини свята.
Матеріали, що запропоновані для творчо-розвивальної частина свята, підпорядковані наскрізній змістовій лінії «Екологічна безпека і сталий розвиток» та спрямовані на формування в учнів соціальної активності та ціннісного ставлення до природи.
У виданні вміщено цікаві, активні, практично спрямовані форми роботи, що враховують вікові особливості учнів і допоможуть учителю змоделювати День знань та Перший урок.
Також представлено напрацювання, використання яких сприятиме успішному проведенню свята в облаштованому «зеленому класі», дослідницьких майданчиках, рекреаційних куточках, де діти із захопленням познайомляться з різноманіттям природи, долучаться до розв’язування задач із «живого задачника», проаналізують і порівняють зміни, що відбуваються з екосистемами на всіх рівнях – від рідного міста, села до планети Земля.
Видання адресовано керівникам закладів освіти, їхнім заступникам, педагогічним працівникам, методичним службам та батьківській громадськості.
Завантажити (1,8 МБ - pdf)

Коментарі